Vinska knjižnica

Vinska knjižnica je prodajalna vin in domačih izdelkov okoliških proizvajalcev ter vinotoč, kjer lahko pokusite vsa vina vinske kleti Jarkovič.

Vino v prijetnem ambientu


Vinska knjižnica je nadvse prijeten ambient, za katerega smo za vas preuredili del vinske kleti Jarkovič. V Vinski knjižnici so uporabljeni mnogi avtohtoni naravni materiali, ki so zadnje čase vse večja redkost. Barve tal ponazarjajo prst, barve oken in vrat trto ter barve sten vina. Prostor izžareva toplino in obiskovalcu vzbuja prijetne občutke.

Zakaj ime Vinska knjižnica?

Dobro vino ima, podobno kot dobra knjiga, svojo zgodbo. Ta se začne spomladi in nadaljuje poleti v vinogradu ter doseže svoj vrhunec jeseni v vinski kleti. Čisto na koncu vino svojo s soncem obsijano pripoved prišepne pivcu, ki lahko v požirku vina okusi trud in ljubezen vinogradnika in vinarja. Vsako vino je avtorsko delo vinarja in dobra vina si zaslužijo izbrano občinstvo. V družini Jarkovič smo predani promociji vinske kulture naših krajev in že več generacij skrbno pišemo, zbiramo in negujemo svoje zgodbe o vinih.

Odpiralni čas Vinske knjižnice

Po dogovoru: pišite nam ali pokličite 041 747 229

Vinska knjižnica na Facebooku Vinska knjižnica na Facebooku
Kako do nas - zemljevid na Googlu

Na vrh